Innvitasjon til årets Landstreff!!

More
11 years 9 months ago #3515 by Roar Sæther
Jeg har kopiert inn teksten fra forsiden, inn hit i en egen tråd, slik at enda flere fårdet med seg :)





tirsdag 15. mai 2012 21:29





Det er meg en glede å invitere, på vegne av Norsk
Geländewagenklubb, alle gamle og nye medlemmer til årets Landstreff på Kongsberg, fra 9 til 12 august. Basecamp for helgen vil være Max Kro & Camping, som ligger langs riksvei 37 mot Rjukan. Her blir vi tilbudt ett utvalg av hytter, ett hus og en campingplass med god plass til oss.



Vi har ett knallbra treff planlagt, som vi håper mange vil finne tiden til å delta på. Med innrykk fra torsdag ettermiddag og utover, har vi to-tre dager med kjøring, bilsnakk, grilling og konkurranser foran oss.



Vi har organisert det slik at det blir to forskjellige kjøreområder
på fredag og lørdag. På fredag er det ett stort grustak med rullesteiner som venter. Her er det knallbra for alle som vi prøve seg ute i terrenget. Her varierer det fra lett til medium vanskelighetsgrad av kjøring, og i store deler av området foregår kjøringen i åpent terreng. Dette tillater de lekreste vognene fine utfordringer uten at det blir riper oppetter sidene på vognene. Det er også litt skog å kjøre i, for de som ønsker det.



For lørdagen er det ett noe mer krevende område å kjøre
i. Vi tar oss opp forbi Lampeland sentrum, og inn i ett kjøreområde som består hovedsakelig av skog. Her er det også en crossbane som vi kan kjøre i, som også gir noen utfordringer for de som er med på dette for første gang. Dette området er ikke stort, men det har litt moro å by på for de fleste.



Årsmøtet for klubben med valg av styre og en rapport over
klubbens nåværende situasjon, blir som vanlig avholdt etter middagen på lørdag. Hvis noen har saker de ønsker skal bli tatt opp på årsmøtet, ønsker jeg disse mottatt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.



Bestilling av billetter til dette treffet vil foregå på følgende måte. Pr. 15 juni, vil den nye webshoppen vår være oppe med de klubb-effektene vi har, og billetter til de forskjellige begivenhetene på
treffet. På denne måten blir det enkelt å plukke ut hva man vil delta på, hvilke dager man vil være med, og ikke minst hvilke måltider man ønsker via arrangøren. Det blir en grunnbillett som dekker generell deltageravgift, lunch og middags billetter for fredag og lørdag, og kjørebilletter for fredag og lørdag. Alt blir da betalt via webshoppen, noe som gjør det enkelt for oss i styret å følge det opp, og enkelt for medlemmene å velge. Følg med for nærmere informasjon rundt dette.



For å få en foreløpig oversikt over deltagere på treffet, oppfordres dere til å fylle ut i eksisterende tråd på forumdelen. Det er da denne tråden dere skriver dere inn i:



norskgwagen.com/forum/17-Treff-og-sammen...012-med-egen-bil-%21



Det er fra i dag av, mulig å bestille overnatting hos Max Kro & Camping. Der er det ett lite utvalg av hytter og ett større hus, samt
ett stort utvalg av camping plasser. Ved bestilling av overnatting kan det nevnes at man er deltager på Norsk Geländewagenklubbs landstreff. Dette gjør det enklere for Max å holde oss samlet på plassen. Hvis man derimot ønsker litt ro for kvelden, er det kanskje ikke så lurt å legge seg midt i resten av gjengen.



Det er stor interesse for hytter og hus, så her er det lurt å være tidlig ute.



Kontaktinformasjon til Max Kro & Camping er som følger:



Telefon: 32 76 44 05 eller 900 95 025


Velkommen skal dere være, alle sammen!

Please Logg inn or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #3517 by Bjørnar K
Det er vel også viktig at ALLE som skal delta må gå i nettbutikken og kjøpe mat og deltageravgift :)

Bjørnar Karlsen
97757953
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
7100 Rissa

Please Logg inn or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.051 seconds
Powered by Kunena Forum